Ajándéktárgyak nagy választékban: igés kerámia, póló, kereszt, játék, Biblia borító, jegyzettömb, kulcstartó, hűtőmágnes, toll, képeslap, könyvjelző

BIBLIA TANULMÁNYOZÁS


3:16 A remény számai

3:16 A remény számai - Max Lucado
Kiadó: KIA


A remény huszonegy szóból álló bemutatója, Istennel az élen, és az élettel a sor végén! Parádés felvonulás, amely minket is magával ragad! Olyan rövid, hogy akár egy szalvétára is felírható, és egy perc alatt megtanulható, mégis olyan erős, hogy kiállta kétezer év viharait és kérdéseit. Ha egyáltalán nem ismered még a Bibliát, akkor ezzel érdemes kezdened. Ha már mindent ismersz a Szentírásból, akkor érdemes visszatérned hozzá.A remény huszonegy szóból álló bemutatója, Istennel az élen, és az élettel a sor végén! Parádés felvonulás, amely minket is magával ragad! Olyan rövid, hogy akár egy szalvétára is felírható, és egy perc alatt megtanulható, mégis olyan erős, hogy kiállta kétezer év viharait és kérdéseit. Ha egyáltalán nem ismered még a Bibliát, akkor ezzel érdemes kezdened. Ha már mindent ismersz a Szentírásból, akkor érdemes visszatérned hozzá. Mindnyájunknak szükségünk van erre az emlékeztetőre! Az emberiség problémájának szíve éppen az emberi szív problémája. S a János 3,16 az a kezelés, amit Isten felír nekünk.

Ára: 1.600,- Ft

 
50 bizonyíték a Biblia mellett - Ószövetség

50 bizonyíték a Biblia mellett - Ószövetség  
Kiadó: Harmat


A színes fotókkal illusztrált leporellók az Ó-, illetve az Újszövetség iratainak hitelességét alátámasztó régészeti felfedezéseket mutatják be könnyen áttekinthető, táblázatos formában. A táblázatok a bibliai események időrendi sorrendjében ismertetik a régészeti leleteket és jelentőségüket.

Ára: 299,- Ft

 
50 bizonyíték a Biblia mellett - Újszövetség

50 bizonyíték a Biblia mellett - Újszövetség  
Kiadó: Harmat


A színes fotókkal illusztrált leporellók az Ó-, illetve az Újszövetség iratainak hitelességét alátámasztó régészeti felfedezéseket mutatják be könnyen áttekinthető, táblázatos formában. A táblázatok a bibliai események időrendi sorrendjében ismertetik a régészeti leleteket és jelentőségüket.

Ára: 299,- Ft

 
A Biblia könyveinek áttekintése I-II. kötet (Ó- és Újszövetség)

A Biblia könyveinek áttekintése I-II. kötet (Ó- és Újszövetség) - J. N. Darby
Kiadó: Evangéliumi


A két kötetes kiadványban a szerző segítséget szeretne adni az olvasónak az Ige olvasása mellett a Szentírás tanulmányozásához. Ehhez rövid áttekintést ad a Biblia minden egyes könyvének legfontosabb témáiról, a könyvek témákra osztásával. Egyúttal Isten egyes részekre vonatkozó célját szeretné megvilágítani az olvasónak segítségképpen a Biblia olvasásához.

Ára: 3.000,- Ft

 
A Biblia válaszol

A Biblia válaszol - Vigyázó Gabriella - Gyorgyovich Miklós
Kiadó: Szent István


A szerzőpáros, a Biblia Éve alkalmából állította össze kedvcsinálóként a Biblia szövegeiből ezt a válogatást, mellyel igazolni szeretnék, hogy a Biblia az emberek mai problémáira és kihívásaira is felel. Isten szól az őt keresőknek, s a szövegek egy-egy mondata, vagy akár csak eyy kifejezése is úgy megérinthet bárkit, hogy életét letérítve korábbi ívéről, új utakra indíthatja. A rövidke kommentárok ehhez kívánnak segítséget nyújtani. Egy válogatás sohasem törekedhet teljességre, de talán ahhoz elegendő, hogy az olvasó utóbb indíttatást érezzen a Szentírás forgatására. Ennél is fontosabb azonban, hogy mindig megtalálja a neki szóló igét, mely őt Isten felé mozdítja. Ehhez kívánják a Szerzők és a Kiadó az Úr ajándékozó szeretetét, kegyelmét és személyes érintését.

Ára: 1.300,- Ft

 
A hegyi beszéd

A hegyi beszéd - John Stott
Kiadó: KIA


Mi is a Hegyi beszéd? Egy idealista valóságtól elrugaszkodott ábrándja? A mennybe való bejutás feltételeit elénk táró követelményrendszer, vagy magától értetődő erkölcsi elvek gyűjteménye? Ki ez a Jézus, és honnan vette a bátorságot ahhoz, hogy áldást osszon és feltétlen engedelmességet követeljen? A szerző ezekre és más kérdésekre választ keresve elemzi végig a bibliai szöveget.

Ára: 1.980,- Ft

 
A Szentírás megismerése - A tévedhetetlenség magyarázata

A Szentírás megismerése - A tévedhetetlenség magyarázata - R. C. Sproul
Kiadó: KIA


Érvek amellett, hogy a Biblia valóban Isten ihletett igéje, melyben nincsenek tévedések és ellentmondások.

Ára: 790,- Ft

 
Amit a Bibliáról mindenkinek tudni kell

Amit a Bibliáról mindenkinek tudni kell  
Kiadó: Evangélikus


Legalapvetőbb ismeretek a Biblia keletkezéséről, Ó- és Újszövetségi könyvek, térkép a Biblia országairól, időrendi ábrák, stb.

Ára: 300,- Ft

 
Hill, Clifford: A prófécia múltja és jelene

A prófécia múltja és jelene - Hill, Clifford
Kiadó: Kálvin


Az ismert angol lelkész-teológus és szociológus izgalmas kérdésekre keresi a választ: Szól-e Isten még az emberekhez? Vannak-e ma is próféták és hatnak-e azok próféciái?

900,- Ft

 
Ajánlatunkból