Ajándéktárgyak nagy választékban: igés kerámia, póló, kereszt, játék, Biblia borító, jegyzettömb, kulcstartó, hűtőmágnes, toll, képeslap, könyvjelző

DVD


[  Oldal: 1 2  ]
Több mint biztonság DVD

Több mint biztonság DVD  
Egyéb


Filmes bibliatanulmányozó sorozat: 3 rövidfilm, melyek egyéni vagy csoportos feldolgozását munkafüzet segíti. Az özvegyasszony és az olaj - Jeremiás üzenete - Felemeltetett.

1.990,-

 
Albert Schweitzer - Egy élet Afrikáért

Albert Schweitzer - Egy élet Afrikáért
Etalon Kiadó


Rendező: Gavin Millar
Hossza: 109 perc
Gyártási év: 2009

Főszereplők: Jeroen Krabbé, Barbara Hershey, Judith Godrèche
A keresztény filmművészet egyik fontos darabja az Egy élet Afrikáért, mely az afrikai dzsungel Nobel-békedíjas orvosának élettörténetét mutatja be. Ő Albert Schweitzer, akinek a neve mára az emberségesség szinonimájává vált.
1949 – Albert Schweitzer „Az élet tisztelete” filozófiájának köszönhetően, amelyet az afrikai Lambarénében lévő őserdei kórházában valósított meg, az egyik legtöbbek által csodált ember a világon. Az Egyesült Államokban koncertekkel és előadásokkal gyűjt adományokat Lambaréné számára. Először szimpátiával és nagyvonalú támogatással találkozik, később azonban egyre több nehézségbe ütközik. Ellenségei rágalmazó hadjáratba kezdenek, mellyel Schweitzer életművének kétségbevonását akarják elérni, így a doktor afrikai kórházát hirtelen a bezárás veszélye fenyegeti. Ám orvosai támogatásával és betegei szeretetével felvértezve felveszi a harcot Lambaréné megmentéséért.
A duplalemezes kiadvány második lemezén különleges extrák találhatók Albert Schweitzer életéről és a film készítéséről.

A DVD specifikációja:
Hang: magyar, angol, német
Felirat: magyar
Extrák az I. DVD-n:
Magyar nyelvű interaktív menü, közvetlen jelenetválasztás, filmelőzetes
Extrák a II. DVD-n:
Az élet tisztelete – dokumentumfilm Albert Schweitzer életéről
Helyszínkeresés Afrikában – werkfilm
Képgaléria Albert Schweitzerről
Így készült a film
Interjúk az alkotókkal
Képgaléria a filmből
Filmelőzetesek

Ára: 2.990,- Ft

 
A szeretet ébredése - Karácsonyi szerelem DVD

A szeretet ébredése - Karácsonyi szerelem
Etalon Kiadó


A szeretet ébredése - Karácsonyi szerelem egy szívhez szóló keresztény, romantikus film, mely olyan klasszikusokhoz hasonlítható, mint Az élet csodaszép vagy az Igazából szerelem. Jake Peterson (Tim Matheson) élete sohasem állt többől, mint hogy csakis munkahelyi karrierje előrehaladásával törődjön. Ugyan elérte, amit akart, sikeressé vált, de ennek megvolt az ára, hiszen nagyon magányos. Az egyik karácsony előtt két héttel cége a férfit nebraskai szülővárosába küldi, hogy bocsásson el több dolgozót is ottani gyárukból. Amint Jake megérkezik a városba, felelevenednek régi emlékei.
Egy autóbaleset során összetalálkozik Emmával, a gyermekeit egyedül nevelő asszonnyal (Melissa Gilbert), akinek azt hazudja, hogy valójában a gyárnak szeretne egy nagy megrendelést adni. Erre a helyiek már-már hősként kezdik el tisztelni, ám csakhamar kiderül a valóság, Jake pedig szembesül azzal, hogy jobb, ha az esze helyett a szívére hallgat...

Ára: 1.990,- Ft

 
Páduai Szent Antal - A szó, mely éget

Páduai Szent Antal - A szó, mely éget
Etalon Kiadó


Rendező: Antonello Belluco
Hossza: 100 perc
Gyártási év: 2006

Főszereplők: Jordi Mollà, Paolo De Vita, Matt Patresi

Ez a gyönyörű és elgondolkoztató olasz játékfilm Páduai Szent Antal (1195–1231), a jelentős keresztény szent életének főbb eseményeit kíséri végig, az 1221-es, a szicíliai partoknál történt hajótörésétől kezdve egészen haláláig.
Antal egy portugál szerzetes, aki Olaszországban keresi Szent Ferencet. Szónoki képességére egy véletlen folytán derül fény. Életének legnagyobb részét Padova városában és annak környékén tölti, mely akkoriban az „uzsorások városa” néven volt ismert. Antal tanítása és természetfeletti ereje hatalmas változásokat okoz Padova életében, ezért később a város védőszentjévé választják. 32 évvel halála után felnyitják koporsóját, melyben a nyelve teljes épségben megmaradt.

A DVD specifikációja:
Hang: magyar, olasz
Felirat: magyar
Extrák a DVD-n:
Magyar nyelvű interaktív menü, közvetlen jelenetválasztás, filmelőzetesek, képgaléria

Ára: 2.990,- Ft

 
Szent Ágoston - A végső igazság nyomában

Szent Ágoston - A végső igazság nyomában
Etalon Kiadó


Rendező: Christian Duguay
Hossza: 200 perc
Gyártási év: 2010

Főszereplők: Franco Nero, Alessandro Preziosi, Götz Otto
Szent Ágoston, a kiváló keresztény gondolkodó megtérésének történetét mutatja be ez a monumentális, kétrészes játékfilm.
A nyugtalan kamasz fiú egyetlen vágya, hogy sikeres, elismert és híres ügyvéd legyen, ezért Karthágóba megy, hogy egy igazi szónok iskolájába járjon. Az éles eszű ifjú hamar legyőzi a nehézségeket, és nagyszerű szónokká válik, miközben élvezi a nagyváros nyújtotta lehetőségeket és örömöket. Amikor azonban egy férfi, akit sikerül beszédével felmentetnie, újabb szörnyű gyilkosságot követ el, Augustinus mély lelki válságba zuhan. Életének krízisei és a nagyváros képmutató világa tovább mélyítik a rajongott szónok kételyeit. Miután tanúja lesz a testőrök kegyetlen fellépésének a keresztények védtelen csoportjával szemben, akik között az édesanyja is ott van, egész életét megváltoztató lépésre szánja el magát…

A DVD specifikációja:
Hang: magyar, olasz
Felirat: magyar
Extrák a DVD-n:
Magyar nyelvű interaktív menü, közvetlen jelenetválasztás, filmelőzetesek, képgaléria

Ára: 2.990,- Ft

 
Don Bosco - A szeretet küldetése I-II. rész

Don Bosco - A szeretet küldetése I-II. rész
Etalon Kiadó


Rendező: Ludovico Gasparini
Hossza: 102 + 97 perc
Gyártási év: 2004

Főszereplők: Flavio Insinna, Lina Sastri, Charles Dance
Ludovico Gasparini jelentős, kétrészes keresztény filmje Bosco Szent János (akit a világ Don Bosco néven ismer), a szalézi szerzetesrend megalapítójának fordulatokban bővelkedő, rendhagyó életét mutatja be. Don Bosco – akit ellenségei többször próbáltak bántalmazni és művét tönkretenni – éjt nappallá téve dolgozott, hogy segítse, táplálja és tanítsa a nincstelen gyermekeket. Egész életét az árvák, a csavargók, a gyermekmunkások és a fegyencek megsegítésére áldozta. A meghatóan szép és igaz történet Torino város nagy szentjének példáját mutatja be a világnak, mintegy élő felkiáltójelként a szeretet nevelő erejéről.

A DVD specifikációja:
Hang: magyar, olasz
Felirat: magyar
Extrák a DVD-n:
Magyar nyelvű interaktív menü, közvetlen jelenetválasztás, filmelőzetesek, képgaléria

Ára: 2.990,- Ft

 
Bernadett - Lourdes legendája I-II. rész

Bernadett - Lourdes legendája I-II. rész
Etalon Kiadó


Rendező: Jean Delannoy
Hossza: 118 + 106 perc
Gyártási év: 1988, 1989

Főszereplők: Sydney Penny, Michèle Simonnet, Roland Lesaffre

Jean Delannoy rendező (Názáreti Mária, A Notre Dame-i toronyőr) gyönyörű, kétrészes filmje a kereszténység nagy alakja, Szent Bernadett életéről és a lourdes-i Mária-jelenésekről készült. Sydney Penny ragyogó szerepformálása, az eredeti helyszínek, a kimagasló rendezői és színészi alakítások, valamint a következetes történelmi hűség eredményezte azt, hogy maga a Vatikán is ajánlja e filmet, valamint hogy ezen alkotást a népszerű lourdes-i kegyhelyen naponta bemutatják. Szent Bernadett, az egyszerű és tiszta lelkű falusi lány látomása mára a vallástörténet egyik legendás eseményévé vált. Bernadett teste, 1879-ben történt halálát követően, mindmáig romlatlan állapotban maradt. A lourdes-i csodák világhírűvé tették a helyet, és Bernadett történetét: a reménység forrásává váltak, és évről évre zarándokok ezreit vonzzák az újabb csodák reményében.

A DVD specifikációja:
Hang: magyar 2.0, angol 2.0 (I. rész), francia 2.0 (II. rész)
Felirat: magyar
Extrák a DVD-n:
Magyar nyelvű interaktív menü, közvetlen jelenetválasztás, filmelőzetesek, képgaléria, belső melléklet

Ára: 2.990,- Ft

[  Oldal: 1 2  ]
Ajánlatunkból