Ajándéktárgyak nagy választékban: igés kerámia, póló, kereszt, játék, Biblia borító, jegyzettömb, kulcstartó, hűtőmágnes, toll, képeslap, könyvjelző

DVD - Díszdobozos


Kicsoda Ferenc pápa? (díszdobozban)

Kicsoda Ferenc pápa? (díszdobozban)
Dokumentumfilm a Szentatyáról


Rendező: Andrés Garrigó
Gyártási év: 2013
Hossza: 45 perc

Ki ez a pápa, aki meglepte az egész világot? Milyen is az élete? Hogyan fogja megváltoztatni az egyházat? Ez a különleges dokumentumfilm érdekes felvételekkel illusztrálva mutatja be a Szentatya életét. Megtudhatjuk, miként szállt már bíborosként is szembe az emberek kizsákmányolásával, miközben a kezdetektől fogva arra biztatta a fiatalokat, hogy változtassanak életükön. Cselekedetei jól mutatják egyediségét, a filmben róla nyilatkozók révén pedig közelebb kerülhetünk a minden elavult szabályt felborító pápához.

Ára: 2.990,- Ft

 
Nazareti Jézus I-II. (díszdobozban)

Nazareti Jézus I-II. (díszdobozban)
2 lemezes teljes változat, díszdobozban


Rendező: Franco Zeffirelli
Gyártási év: 1977
Hossza: 383 perc

Főszereplők:
Robert Powell, Anne Bancroft, Claudia Cardinale, Valentina Cortese, Ian McShane, Sir Laurence Olivier, Christopher Plummer, Anthony Quinn, Sir Ralph Richardson, Michael York

A Názáreti Jézus bővített kiadása Franco Zeffirelli több mint 6 órás hosszúságú klasszikusa 2 DVD lemezen, vágatlan változatban. A hatalmas költségvetéssel, világhírű színészek közreműködésével készült produkció minden idők egyik leghíresebb filmjévé vált. A több éven át készülő művet a vallási vezetők világszerte örömmel fogadták. A film bemutatja Jézus születését, életútját, számtalan csodatételét, keresztre feszítését, majd feltámadását. A lenyűgöző és lélekemelő alkotás páratlan képet fest a bibliai történésekről.

Ára: 2.990,- Ft

 
Karol I-IV.

Karol I-IV.
DÍSZDOBOZ, 4 DVD


Az ember, aki pápa lett + A pápa, aki ember maradt
Rendező: Giacomo Battiato
Gyártási év: 2004-2005
Hossza: 380 perc

Főszereplők:
Piotr Adamczyk, Dariusz Kwasnik, Michele Placido, Alberto Cracco, Raul Bova, Malgorzata Bela, Ken Duken, Hristo Shopov

Végre kapható a teljes játékfilm a népszerű pápáról 4 DVD-n.
Ez a hatalmas költségvetéssel készült szuperprodukció Giacomo Battiato rendező mély és érzelmekben gazdag alkotása. Karol – Az ember, aki pápa lett és A pápa, aki ember maradt című 4 részes film II. János Pál pápa életét meséli el fiatal éveitől kezdve egészen 2005. április 2. napján bekövetkezett haláláig. Láthatjuk mély emberségét, a fiatalság iránti mély elkötelezettségét és a toleranciát, megértést, amit a más vallások követői iránt tanúsított Hatalmas lelkiereje, szellemének tisztasága még ellenfeleit is bámulatra késztette. Ez a mű a lengyel Karol Wojtyla személyében egy olyan embert mutat be, aki azelőtt, hogy pápává vált volna, mindenek előtt ember volt... és aki egyik legfőbb feladatának tekintette, hogy hirdesse az evangéliumok üzenetét, és eljuttassa azt minden emberhez.

EXTRÁK A DVD-N:
Magyar nyelvű interaktív menü
Közvetlen jelenetválasztás
Filmelőzetesek
Interjúk az alkotókkal, II. János Pál megválasztása utáni beszéde (archív felvétel)

A DVD SPECIFIKÁCIÓJA:
Kép: 4:3, 16:9
Hang: magyar 5.1, olasz 5.1
Felirat: magyar, olasz

Ára: 5.990,- Ft

 
A Hit Óriásai rajzfilm sorozat I-III.

A Hit Óriásai rajzfilm sorozat I-III.
DÍSZDOBOZ, 3 DVD


Rendező: Fernando Uribe, Steven Hahn, Robert Alvarez, Mitch Rochon, Cristóbal Guerrero
Hossza: 3x2x30 perc

Végre megérkezett a várva-várt Hit Óriásai rajzfilmsorozat, melyben jó példák és keresztény értékek jelennek meg a gyermekek számára is szórakoztató formában. A hit óriásai hatrészes rajzfilmsorozat, részenként félórás rajzfilmekkel.

Szent Bernadett – Lourdes Hercegnője, A Nap tánca – Fatima igaz története, Szent Miklós – A fiú, akiből a Mikulás lett, Ferenc – Assisi lovagja, II. János Pál pápa – Félelem nélkül, Az ötödik szó – Kalkuttai Teréz Anya élete

A DVD SPECIFIKÁCIÓJA:
Hang: magyar
EXTRÁK A DVD-N:
Magyar nyelvű interaktív menü
Közvetlen jelenetválasztás
Filmelőzetesek

Ára: 4.490,- Ft

 
A titkos kert és A kis hercegnő csomag

A titkos kert és A kis hercegnő csomag - F. H. Burnett
Etalon Kiadó


- F. H. Burnett A titkos kert című, a film alapjául szolgáló regénye a keresztény gyermekirodalom nagy klasszikusa, mely olyan örök érvényű értékeket hangsúlyoz, mint a barátság és egymás tisztelete.

- A kis hercegnő - F. H. Burnett (A kis lord, A titkos kert) világhírű regényéből készült ez a megható és tanulságos, keresztény családi alkotás. A kétlemezes kiadvány a teljes, 6 részes angol tévésorozatot tartalmazza.

Ára: 3.990,- Ft

 
Ferenc, Isten lantosa (díszdobozban)

Ferenc, Isten lantosa (díszdobozban) - Roberto Rossellini
Etalon Kiadó


Főszereplők: Aldo Fabrizi, Severino Pisacane, Roberto Sorrentino

A spirituális filmművészet valódi gyöngyszeme ez a klasszikus film. A nagy olasz rendező, Roberto Rossellini (Stromboli, Messiás) lenyűgöző képi világgal és líraisággal mutatja be Assisi híres szentjének az életét. A művet sokan tartják a Ferenc életéről készült legszebb filmnek. Az alkotás Assisi Szent Ferenc életének azon epizódját meséli el, amikor – önként lemondva a fényűzésről, melybe beleszületett – a XII. századi Itália poros útjait rója, szerzetestársai társaságában. A fő kérdés számukra az: az éhezés és egyéb nélkülözések közepette hogyan tudják megtartani emberségüket és hogyan tudnak az evangéliumok példájához igazodóan élni? A mű nagy különlegessége még, hogy egyik forgatókönyvírója maga Federico Fellini (Az édes élet, Nyolc és 1/2) volt, akit szintén megihletett a gyönyörű téma.

Rendező: Roberto Rossellini
Hossza: 82 perc
Gyártási év: 1950

A DVD specifikációja:
Hang: magyar, olasz
Felirat: magyar

Extrák a DVD-n:
Magyar nyelvű interaktív menü, közvetlen jelenetválasztás, filmelőzetesek, képgaléria

Ára: 2.990,- Ft

Ajánlatunkból