Ajándéktárgyak nagy választékban: igés kerámia, póló, kereszt, játék, Biblia borító, jegyzettömb, kulcstartó, hűtőmágnes, toll, képeslap, könyvjelző

EVANGELIZÁCIÓ


A legcsodálatosabb történet - Oswald, Smith J.

A legcsodálatosabb történet - Oswald, Smith J.
Éjféli Kiáltás


A legcsodálatosabb történet - Amit valaha is elmondtak
Jézus Krisztus mindent előkészített a mi üdvösségünkhöz, a mi feladatunk csupán annyi maradt, hogy el kell fogadnunk! Egy orvos felírhat, rendelhet számodra egy orvosságot, de ha nem fogadjuk el, vagy nem vesszük be, akkor mi haszna származna belőle nekünk? Ebben a könyvben rengeteg rövid történet, gondolat olvasható, amely mind az evangéliumról szól... Karácsonyi ajándéknak kiváló ötlet!

Ára: 1.650,- Ft

 
Az evangélizáció mesterterve

Az evangélizáció mesterterve - Robert C. Coleman
Kiadó: KIA


Talán már felmerült bennünk a kérdés:

Hogyan vigyük el az örömhírt embertársainknak?
Isten hogyan tud engem és a gyülekezetemet használni ebben?
Milyen módszert használjunk?

Robert Coleman klasszikus könyvében Urunk életét és szolgálatát elemezve mutatja be, hogy az Úr Jézustól tanulva személyes szolgálatunkban, gyülekezetünk és egyházunk életében hogyan tölthetjük be a nagy küldetés parancsát. Jézus életét tanulmányozva felfedezzük, hogy az evangélizáció számára nemcsak alkalmi eseményeket jelentett, hanem egész lényét és életét áthatotta az emberek sorsa iránti aggodalom. Bár sokszor nagy tömegekhez szólt, mindig kitüntetett figyelmet szentelt az egyes embernek is. Ő nem csupán kiválasztotta, majd kiküldte tanítványait, hogy végezzék el a munkát, hanem önmagát adta értük és elküldte Lelkét, aki erőt ad és velük lesz mindvégig. Bár a szerző szerint nincs „egyedül üdvözítő módszer”, azonban Jézus életét és szolgálatát figyelve lenyűgöző alapelveket fedezhetünk fel. Megértjük, hogy a Mesternek világos terve volt és felfedezhetjük, hogy ezt miként valósította meg. E nagyszerű terv és módszereinek megértése segíthetnek kialakítani az egyéni körülményeinkhez leginkább igazodó evangélizációs módokat.

Ára: 990,- Ft

 
Céltudatos élet

Céltudatos élet - Miért élek a Földön? - Rick Warren
Kiadó: KIA


Győzelmes a keresztyén életünk, vagy csak erőlködés? Rick Warren könyve mérföldkő a keresztyén életben. Ha az életünk értelmét keressük, nem magunkra kell néznünk hanem Istenre, a Teremtőnkre, akinek célja van az életünkkel. Ha tisztában vagyunk Isten személyesen ránk szabott tervével, a keresztyén életünk nem küszködésről és erőlködésről fog szólni, hanem világos döntésekről, amelyek következményeit az örökkévalóságban is érezni fogjuk. A könyv egy 40 napos "lelki utazást" kínál fel, amelyet ha végigcsinálunk, életünkben jelentős változás állhat be, jobban igazodhatunk Isten tervéhez.

Ára: 2.000,- Ft

 
Hadd üljek le a csillag mellé...

Hadd üljek le a csillag mellé... - Elisabeth Mittelstädt
Kiadó: KIA


A karácsonyi történetek, megtörtént esetek, kedves emlékek, gyakorlati ötletek és számtalan más eszme gyűjteménye gondolatokat szeretne ébreszteni az olvasóban:

nyissuk ki házunkat és szívünket az Istennel és emberekkel való találkozás előtt, családunkban és baráti körünkben készüljünk az ünnepnapokra felszabadultan és eredeti ötletekkel, keressünk olyan ajándékokat, amelyek nem vásárolhatók meg és sohasem veszítenek az értékükből, őrizzük meg a kincset érő régi hagyományokat és teremtsünk újakat is, csendesedjünk el és hallgassuk a szívet melengető történeteket, gondolkozzunk el Isten legnagyobb ajándékán!

Fedezzük fel újra az adventet és a karácsonyt!

Ára: 1.400,- Ft

 
Hogyan lettem hívő keresztyén?

Hogyan lettem hívő keresztyén? - Hallesby, O.
Kiadó: Evangéliumi


Újra kapható a már sok által olvasott és megismert könyv, amely szerzője a norvég evangélikus egyház kiemelkedő alakja.
Tapintattal és határozott közvetlenséggel, de szeretettel szólítja meg a modern embert, különösen a minden társadalmi rétegben megtalálható kételkedőket... Gyakorlati hasznos tanácsokat ad az igazi keresztyén életre.

Ára: 800,- Ft

 
Mi a hit és hová vezet?

Mi a hit és hová vezet? - C. H. Spurgeon
Kiadó: Evangéliumi


"A tartalomból: A hit tárgya; avagy mire figyel a hit ? A hit oka; avagy miért hisznek az emberek és honnan származik ez a hit ? Félreértés a hitet illetően, melynek okán a keresztyének gyakran elcsüggednek. Amit a hit magában foglal. Amit a hit kizár."

Ára: 300,- Ft

 
Teljesíthető küldetés

Teljesíthető küldetés - Marylin L. Luci T.
Kiadó: KIA


Isten csodálatos kaladja egy Wycliffe fordítóval Pápau Új-Guínea őserdeiben -
Marylin Laszlo Istentől kapta küldetését: olthatatlan vágy élt benne, hogy Pápau Új-Guínea Szepik Ájvam népéhez eljuttassa az evangéliumot...

Ára: 1.300,- Ft

 
Vigyázz! Okkultizmus! - Minél távolabb az okkultizmustól

Vigyázz! Okkultizmus! - Minél távolabb az okkultizmustól - Paul F.Kiene
Kiadó: Evangéliumi


Tartalom:
Mi a nyugtalanító? 3
Honnét ered a babona és az okkultizmus? 4
Ki áll mindezek mögött? 7
Ki hát az ördög? 8
Az ördög származása 9
Mit akar az ördög? 10
Okkultizmus és babona a nevén nevezve 11
Mik a következmények? 17
Meditációs praktikák 19
Jóga 19
Transcendentalis meditáció (TM) 20
Autogén tréning 20
Csoportdinamika 23
Eredete és terjedése 23
Különböző nevei 23
Mit várnak a CSD-tól? 23
A CSD meghatározása 24
A bioritmusok 25
Okkult gyógyítási praktikák 26
Akupunktúra 26
Homeopátia 27
Gyógymódok az úgynevezett „modern tudomány" leple alatt 29
Mit szól ehhez Isten? 34
Reinkarnáció 35
Fölismerted már azt a borzalmas veszélyt, amely mindazokat fenyegeti, akik efféle dolgokat cselekedtek és cselekszenek? .... 38
El akarod kerülni Isten haragját? 39
A megváltás elvégeztetett - itt a szabadulás! 40
Jézus Krisztus a Győztes! 41
Gyakorlati tanácsok 42
Ajánlott irodalom 43

Ára: 200,- Ft

Ajánlatunkból