Ajándéktárgyak nagy választékban: igés kerámia, póló, kereszt, játék, Biblia borító, jegyzettömb, kulcstartó, hűtőmágnes, toll, képeslap, könyvjelző

GYERMEK


[  Oldal: 1 2 3 4  ]
101 Történet a Bibliából - Sally Anna Wright

101 Történet a Bibliából - Sally Anna Wright
Kiadó: Harmat


101 napon át egy-egy történetet fedezhetnek fel a gyerekek ebben a színes pasztellképekkel illusztrált Bibliában. Akár maguk is olvashatják a teremtésről, az ószövetségi királyokról, Jézus születéséről és a tanítványok izgalmas életéről szóló beszámolókat, és mire a könyv végére érnek, megismerik a Szentírás legfontosabb részeit.

Ára: 3.500,- Ft

 
A kisded első csodája - Döbrentey Ildikó

A kisded első csodája - Döbrentey Ildikó
Kiadó: Luther


A Betlehemben játszódó mese egy édesanyját elveszített kislány, kicsi Ráchel története, aki végül egy fényes csillagot követve találja meg a békességet és a gyógyulást. Döbrentey Ildikó közvetlen, kedves hangon, ugyanakkor felszabadító bátorsággal mesél a gyermekszív titkairól, és visz egyre közelebb bennünket is a béke helyéhez. Magyar Krisztina illusztrációival.

Ára: 960,- Ft

 
A legnemesebb - Max Lucado

A legnemesebb - Max Lucado
Kiadó: KIA


Amikor Felleg-Nemes Bella, a híres famanó Manófalvára érkezik, és a falu élete fenekestül felfordul, Pancsinelló számára is megváltozik a világ, mert kiderül, hogy ő csak egy "értéktelen" fából lett faragva. Barátai elfeledkeznek róla, és kiszorul minden társaságból.
De Éli, a fafaragómester helyrehozza Pancsinelló kibillent érzéseit, amikor elmondja, hogy nem kell ahhoz egy bizonyos fából készülnie, hogy értékes legyen. "Azért vagy ilyen, amilyen, mert direkt ilyennek faragtalak."
Néha úgy gondoljuk, híresnek vagy szépnek kell lennünk ahhoz, hogy különlegesek legyünk. De Isten máshogy gondolja; ő egy bizonyos céllal teremtett minket olyannak, amilyenek vagyunk.

Ára: 1.300,- Ft

 
A legszebb ajándék - Max Lucado

A legszebb ajándék - Max Lucado
Kiadó: KIA


A sorozat utolsó kötetében Manófalva lakói a közelgő nagy ünnepre, az Alkotó-napi fesztiválra készülnek. Pancsinelló valami igazán különleges ajándékkal szeretné meglepni Élit, a fafaragómestert. Míg barátainak jobbnál jobb ötletei vannak, neki magának semmi nem jut az eszébe. Hogy hogyan sikerül mégis neki kiötlenie a legszebb ajándékot, kiderül a történetből.

Ára: 1.300,- Ft

 
A szeretet üzenete - Benkő Noémi

A szeretet üzenete - Mindennapi útravaló gyermekeknek - Benkő Noémi
Kiadó: Oltalom Alapítvány


Ha elindul a nap, és te is nekivágsz a világnak, mire van szükséged minden reggel? Ugye táplálékra, erőre, hogy bírjad a terhelést! Nemcsak kenyérrel él azonban az ember. Ez a könyv a te mindennapi élelemnél is fontosabb élelmed.

Ára: 3.900,- Ft

 
A virágok télen - Ida Bohatta

A virágok télen - Ida Bohatta
Kiadó: Simon


Ida Bohatta kis alakú, gyerekkézbe való könyvecskéit a legkisebb korosztálynak ajánljuk elsősorban, de aki már ismeri a sorozatot, tudja, hogy az elbűvölő rajzok a felnőtteknek is örömet szerezhetnek.

Ára: 700,- Ft

 
A zárba illő kulcs - 1. kötet

A zárba illő kulcs - 1. kötet - Gyermektörténetek evangéliumi tanulságokkal
Kiadó: Evangéliumi


Ára: 700,- Ft

[  Oldal: 1 2 3 4  ]
Ajánlatunkból