Ajándéktárgyak nagy választékban: igés kerámia, póló, kereszt, játék, Biblia borító, jegyzettömb, kulcstartó, hűtőmágnes, toll, képeslap, könyvjelző

GYERMEK FOGLALKOZTATÓK


[  Oldal: 1 2 3  ]
Játékos Biblia - Jézus születése

Játékos Biblia - Jézus születése - Matricákkal és társasjátékkal
Patmosz


A vidám élmények segítik a gyermekedet a történetek jobb megjegyzésében. Sok örömöt okoz majd neki a labirintusok felfedezése, a színezések, a matricák beragasztása. A speciális képességfejlesztő feladatok által pedig sokkal könnyebb lesz számára a tanulás az iskolában. A gyermekeddel töltött kellemes percek szép emlékek lesznek.

Ára: 1.190,- Ft

 
365 játék Istennel

365 játék Istennel
 

A gyerekeknek szóló asztali öröknaptár 365 napon keresztül játékos, szórakoztató feladatokkal vezet végig a Biblián. Ötletes ajándék lehet óvodásoknak és kisiskolásoknak, hitoktatáshoz segédanyagként felhasználható.

Egy kis ízelítő a feladatokból: Színezd ki az Ígéret Földjét, rajzold le Noé bárkájának utasait, kövesd a napkeleti bölcsek útját…kifestő, rajz, kvíz, fejtörő és még számos szórakoztató feladat az év minden napjára, amellyel a gyermekek szórakozva megtanulják forgatni a Szentírást.

A naptár mérete 170×170 mm, 365 oldal, spirálozott, naptártartóval ellátva, a gyermekek íróasztalán foglalhat helyet.

Ára: 2.700,- Ft

 
A szivárvány alatt - Kádár Ferenc, Ferencz Gabriella

A szivárvány alatt Kádár Ferenc, Ferencz Gabriella
Kiadó: Parakletos


Tíz bibliai történet feldolgozása Kádár Ferenc verseivel, Ferencz Gabriella grafikáival. (Nóé, Jákob, Mózes, gyermekJézus, Péter...) 5-9 éves gyerekeknek ajánlott.

Ára: 480,- Ft

 
Akarsz első lenni? - Miklya Zsolt – Damó István

Akarsz első lenni? - Cerka füzetek 5. - Miklya Zsolt – Damó István
Kiadó: Parakletos


A cerka füzetek 5. része három történetet kapcsol egymáshoz: Az irgalmas samaritánus példázata egy kötözködő írástudó kérdésére ad választ: az a felebarát, aki segít. Mária és Márta történetéből megtudjuk, hogy sürgölődés helyett néha egyszerűen csak Jézusra kell(ene) figyelni. a zebedeus-fiak kérése nyomán pedig kirajzolódik a királyi út: aki első akar lenni, annak szolgálni kell a többieket. Mindhárom történet ugyanarra a viszonyulásra mutat: ne én legyek a fontos magamnak, hanem a másik.

A cerka füzet mindezt gyerekeknek szóló nyelven, képi játékokkal mutatja be. Cicerka, a kíváncsi természetű cica is segítőkész: megmutatja, hogy cerkával át kell satírozni a fehér foltokat, s akkor előbújik valami érdekes kép vagy szöveg. A gyerekek szeretik az ilyen rejtvényszerű játékokat, ezért a füzet otthon és gyermekfoglalkozásokon egyaránt elővehető.

Ára: 290,- Ft

 
Állatnyomok a Bibliában 1-3 - Miklya Zsolt – Damó István

Állatnyomok a Bibliában 1-3 - nyomkereső és színező füzet - Miklya Zsolt – Damó István
Kiadó: Paraktetos


"És ott a sok állat is" – olvashatjuk a Jónás könyve végén. Nyomkereső és színező füzetünkben olyan igéket, történeteket gyűjtöttünk össze a Bibliából, melyekben az óvodás, kisiskolás gyermek elindulhat egy-egy állat nyomában. Persze nemcsak lábnyomokat figyelhet meg, hanem egyéb életnyomokat is, mint pl. egy fecskefészek, mormotatelep, öszvérhát, rókavár vagy oroszlánverem.
A füzetsorozat három részesből áll, melyekben Damó István gyönyörű rajzai elevenítenek meg kilenc-kilenc állatcsaládot. A képek mellett egyszerű, gyerekközeli szövegek olvashatók, melyekben az állat nevét a lábnyoma helyettesíti. Így az olvasás rejtvényszerű. A nyomkereső süni mindegyik füzetben végigkíséri a gyerekeket.

Ára: 490,- Ft/rész

 
Bibliai foglalkoztató

Bibliai foglalkoztató  
Kiadó: Harmat


Olvass, színezz, keresd a különbséget, és közben ismerkedj meg néhány izgalmas bibliai történettel. Foglalkoztató munkafüzet kisiskolásoknak.

Ára: 790,- Ft

 
Biblia hősök - Mária

Biblia hősök - Mária - Kifestőkönyv
Kiadó: Harmat


Ára: 299,- Ft

[  Oldal: 1 2 3  ]
Ajánlatunkból