Ajándéktárgyak nagy választékban: igés kerámia, póló, kereszt, játék, Biblia borító, jegyzettömb, kulcstartó, hűtőmágnes, toll, képeslap, könyvjelző

GYERMEKNEVELÉS


[  Oldal: 1 2  ]
A gyermek: áldás vagy sorscsapás? - Peter Paulig

A gyermek: áldás vagy sorscsapás? - Peter Paulig
Kiadó: Don Bosco


Ha a „gyermekáldás” az idegeire megy, sok szülő tanácstalan. Ennek az életközeli tanácsgyűjteménynek a szerzője mindennapos nevelési problémákat igyekszik megvilágítani és segít azokat megoldani.

Ára: 800,- Ft

 
A hatvanperces apa - Parson, Rob

A hatvanperces apa - Parson, Rob
Kiadó: Harmat


Senki sem mondta még a halálos ágyán: "Bárcsak több időt töltöttem volna a hivatalban!? A szerző tömören és szellemesen olyan célkitűzéseket állít az apák elé, melyek megóvnak attól, hogy elszalasszuk életünk legnagyobb lehetőségét, s ezáltal kimaradjunk gyermekeink életéből. Ez a mindössze egy óra alatt elolvasható könyv megváltoztathatja gyermekünk életét. "Elfoglalt apáknak szóló könyv, melyet minden anya el akar olvasni."

Ára: 1.500,- Ft

 
A nevelés öröme - Flora Bresciani Nicassio

A nevelés öröme - Flora Bresciani Nicassio
Kiadó: Don Bosco


A szülőknek joga és kötelességük, hogy ismerjék a pedagógia ábécéjét mind a maguk, mind a gyermekeik érdekében. Ebben a könyvben egyszerű és világos kalauzra lelnek, hogy felfedezzék, a különböző életkorok elemzésével (a gyermekkortól az időskorig), hogyan lehet egyre jobbá válni.

Ezt kell tenni a nevelés örömének átéléséhez. Az ÉN-nek szüksége van egy TE-re, aki elismeri, de ez a fejlődéshez szükséges elismerés nem az egyetlen lényeges elem, kell még tudás, alázat, türelem. A nevelésben mutatja meg magát az ember; a társas nevelés előtt a családi nevelést lélegezzük be.

Ára: 800,- Ft

 
A szentmise és a család - Bruno Ferrero

A szentmise és a család - Bruno Ferrero
Kiadó: Don Bosco


Ez a könyvecske a szentmise minden egyes mozzanatának és pillanatának családi „hátterét” hivatott bemutatni. Ha a gyerekek nem értik meg a jelképek „tartalmát”, könnyen előfordulhat, hogy az Oltáriszentség ünneplése számukra csak unalmas, elvont dolgok összességét fogja jelenteni. Minden egyes ünnep alkalmával a gyerekeknek meg kellene kérdezniük szüleiket: „Miért ünneplünk?” Az egyházi év ünnepeit csodálatos formában lehet megismertetni a gyerekekkel, és ebbe az egész család bekapcsolódhat. Egy igazi, „átélhető”, mozgalmas, éneklős, aktivitást igénylő, vidám, a kommunikációra, és nem elvont formulákra alapozott hitoktatás ez.

Ára: 300,- Ft

 
Anya és apa válnak - vigasztaló gyermekeknek - Menendez-Aponte Emily

Anya és apa válnak - vigasztaló gyermekeknek - Menendez-Aponte Emily
Kiadó: Agapé


A válás senkinek sem könnyű, legkevésbé a gyermekeknek. A könyv gyengéden átsegíti őket ezen a kínos változáson. Együttérző, de realisztikus útmutatással a szerző, megvigasztalja a gyermekeket, mert hangsúlyozza, hogy a válás nem az ő hibájuk, és hogy szüleik mindig szeretni fogják őket, és törődni fognak velük. Ötleteket ajánl a csalóka érzések és kényes problémák (hűség-konfliktusok, új napirend stb.) megoldására. A könyv kedves manóillusztrációi és a gondolattal teli belvilág nagyszerű eszköz, hogy a gyermekek felfedjék és kifejezzék a válással kapcsolatos érzéseiket.

Ára: 580,- Ft

 
Az akaratos gyerek - Dr. James Dobson

Az akaratos gyerek - Dr. James Dobson
Kiadó: KIA


Hogyan lehet kormányozni és helyes mederbe terelni a gyermeki akaratot, szerető következetességgel alakítani a viselkedést?

Ára: 1.200,- Ft

 
Boldog szülők - Ferrero, Bruno

Boldog szülők - Ferrero, Bruno
Kiadó:Don Bosco


Ez a könyv különösen napjainkban aktuális, amikor a szülői tekintély csorbát szenved. Nevelni, de hogyan? Erre a kérdésre ad választ Don Bosco kiváló módszerét alkalmazva az elismert szerző. Gyakorlati útmutatása elengedhetetlen a mai pedagógiában.

Ára: 700,- Ft

[  Oldal: 1 2  ]
Ajánlatunkból