Ajándéktárgyak nagy választékban: igés kerámia, póló, kereszt, játék, Biblia borító, jegyzettömb, kulcstartó, hűtőmágnes, toll, képeslap, könyvjelző

IFJÚSÁG


[  Oldal: 1 2 3  ]
6 létrafok az imához - Gimmi Rizzi

6 létrafok az imához - Gimmi Rizzi
Kiadó: Don Bosco


Szeretetünket legjobban akkor mutatjuk ki a gyermekek felé, ha megtanítjuk őket imádkozni. A könyv célja az, hogy segítő jobbot nyújtson ennek a nemes célnak az eléréséhez.
Egyéni magyarázatot nyújt, amelyet csoportmunkában is meg lehet beszélni. Különböző imádkozási lehetőségeket ajánl. Egy minőségi ugrással az elmélkedésre is rávezet.

Ára: 600,- Ft

 
A buyufa alatt - White, P.

A buyufa alatt - White, P.
Kiadó: Evangéliumi


Tanulságos afrikai állattörténetek gyermekeknek.

Ára: 700,- Ft

 
A cowboykalapos fiú - Heidi Ulrich

A cowboykalapos fiú - Heidi Ulrich
Kiadó: Evangéliumi


A fordulatokban gazdag, izgalmas regényben Josh, az árva fiú az árvaházból kénytelen megszökni, mert egy rossz ember akarja örökbe fogadni, hogy munkára fogja. Így indul el az ismeretlenbe megkeresni a rokonait, hogy új családra találjon. Kalandos vándorlása közben felismeri az édesanyjától rámaradt Bibliából, hogy Isten családjába is tartozhat, ha hit által gyermekévé lesz.

Ára: 1.000,- Ft

 
A hajósgazda fia - Schippers W.

A hajósgazda fia - Schippers W.
Kiadó: Evangéliumi


A hajósgazda fia az apai szeretet regénye. A könyv a századforduló éveiben játszódik. Megismerhetjük belőle a holland hajósok embert próbáló, küzdelmes életét, de jellmező képeket ad a korabeli diákéletről és a városi gazdagok életmódjáról is. A hollandiai táj gyönyörő leírásai teszik széppé az izgalmas, fordulatos történetet...

Ára: 600,- Ft

 
A legeslegszebb betlehemes - Robinson, Barbara

A legeslegszebb betlehemes - Robinson, Barbara
Harmat Kiadó


A Herdman gyerekeket mindenki ismeri a környéken, mint a rossz pénzt. A hat vásott és elhanyagolt gyerek első templomi látogatása alkalmával magához ragadja a betlehemes játék főszerepeit - és ezt senki sem tudja megakadályozni. Egyikük sem hallotta még a karácsonyi történetet. A játék próbái és az előadás számos bonyodalmat, kalandot és meglepetést tartogat mindenkinek. Az olvasó számára is mélyebb tartalmat nyer a jól ismert betlehemi történet. "Minden idők legjobb karácsonyi könyve" - írta a Publishers Weekly.

Ára: 1.500,- Ft

 
A Nádas utca fényei - Curcubet Gabriella

A Nádas utca fényei - Curcubet Gabriella
Kiadó: Evangéliumi


Elvált szülők között tébláboló gyerek, mulatozó nagyapa, liberális tanítónő - szomorú, de egyre gyakoribb, mindennapi események körülöttünk a világban. A történetben nyomon követhetjük egy csonka család lelki fejlődését, kerekké válását. Jézus Krisztus még egy gyermeket is megszólíthat, és rajta keresztül is munkálkodhat. Ahol Isten Fiát befogadják, megváltozik az életmód, megindul a gyógyulás folyamata, és onnan előbb-utóbb fény árad a sötétségben élő emberekre.

Ára: 800,- Ft

 
A pucér valóság - Perkins, Bill

A pucér valóság - Perkins, Bill
Kiadó: Harmat


A szerzők bibliai alapelvekre támaszkodva, de a kamaszok élethelyzetéből kiindulva őszintén, gyakorlatiasan és szellemesen szólítják meg azokat a tizenéves fiúkat, akik korunk szexuális szabadosságával szemben komolyabban és felelősebben keresnek választ a szexualitással kapcsolatos kérdéseikre. Íme néhány a könyvben tárgyalt kérdések közül: Miért van szükség világos és egyértelmű határokra a szexuális élet terén? Hogyan lehet ellenállni a kortársak nyomásának? Miért érdemes várni a szexszel a házasságig? Hogyan lehet leküzdeni a kényszerítő erejű szexvágyat? Hogyan előzhető meg a szexfüggőség kialakulása?

Ára: 1.500,- Ft

 
A türelmetlenség évei - 1. kötet

A türelmetlenség évei  
Kiadó:Don Bosco


Miért vagytok egyszer szertelenek és boldogok? Hogyan éljétek át serdülőkorban a válságos helyzeteket?

Ára: 150,- Ft

[  Oldal: 1 2 3  ]
Ajánlatunkból