Ajándéktárgyak nagy választékban: igés kerámia, póló, kereszt, játék, Biblia borító, jegyzettömb, kulcstartó, hűtőmágnes, toll, képeslap, könyvjelző

OKTATÁS


[  Oldal: 1 2 3  ]
10 találkozás Jézussal - Gimmi Rizzi

10 találkozás Jézussal - Gimmi Rizzi
Kiadó: Don Bosco


Ebben a könyvben tíz alkalommal találkozhatunk Jézussal, tíz lelkigyakorlat keretében. Igyekeztem mindegyiket gondosan összeállítani. Az összegyűjtött anyag egyes egységei azonnal felhasználhatók: bibliai idézetek, szentek élete, elbeszélések, elmélkedések és imádságok.

Hasznos kézikönyv lehet a nevelőknek, hitoktatóknak és lelkipásztoroknak egyaránt.

Ára: 850,- Ft

 
99 hasznos jótanács - Berry, R.Sharon

99 hasznos jótanács - Berry, R.Sharon
Kiadó: ACSI


Az osztályban megfelelő fegyelmezés nélkül értékes tanítási idő vész el, ami mind a tanárban, mind a diákokban csalódottságot szül.
E kis könyv az ide vonatkozó ötletek széles skáláját kínálja, amire minden tanárnak szüksége lehet. Minden javaslat megalapozott pedagógiai elméletekre és bibliai alapelvekre épül, amelyeket a hosszú évek gyakorlata finomított ki...

Ára: 400,- Ft

 
A fiatalok etikája - Carlo Fiore

A fiatalok etikája - Carlo Fiore
Kiadó: Don Bosco


A jelen munka nem egy „etikai előadás-sorozat”. A fiatalok talán nem tudnák feldolgozni. Konkrét esetekből indul ki, melyeket fiatalok élnek át és igyekszik egy értékelést is nyújtani. Öt fejezetben dolgozza fel a fiatalok egyéni és szociális világát.

Az elemzések, kiértékelések a katolikus és a polgári életből származnak. Kifejezi a napjainkban olyan fontos katolikus – laikus párbeszédet.

Ára: 2.200,- Ft

 
A fiatalok etikája 2. - Carlo Fiore

A fiatalok etikája 2. - Carlo Fiore
Kiadó: Don Bosco


A fiatalok világa olyan forrongó, mint még soha. Egy Garelli és Sciolla által készített legutóbbi felmérés lehetővé teszi számunkra, hogy elemezzük azokat az adatokat, amelyek a mai fiatalok vallásosságával kapcsolatosak.

Ez a könyv szeretné könnyebbé tenni a fiatalok világának megismerését és szeretne kiindulópontot adni az eszmecseréhez.

Ára: 2.200,- Ft

 
A fiatalok hitvallása - Carlo Fiore

A fiatalok hitvallása - Carlo Fiore
Kiadó: Don Bosco


A vallásosság „zavaros” korszakát éljük. Egyfelől a horoszkópok, a mágia, tenyérjóslás és hasonlók „szent vadonja”, másfelől a keleti lelkiség illetve a keleti vallások (buddhizmus, hinduizmus, taoizmus...) hatása csábít. A keresztényekben ezért felmerül az igény, hogy megerősítsék hitük alapvető igazságait. Ez különösen fontos a fiatalok számára, akik a vallásos „nomádizmusra” a leginkább hajlamosak.
Ennek az igénynek a kielégítését szolgálja A fiatalok hitvallása.

Ára: 1.400,- Ft

 
A hit példaképei - György Antal

A hit példaképei - Egyháztörténeti olvasókönyv - György Antal
Kiadó: Kálvin


A könyv művészi képekkel illusztrált életképek sora. Közel negyven férfié és nőé, akik az Úr Jézusban való új élet szépségét és gazdagságát küldetésként élték meg, így váltak koruk társadalmának és egyházi életének alakítóivá és formálóivá. A hit példaképei az Úr Jézus Krisztus dicsőséges arcát, szeretetének forróságát, szent áldozatának gazdagságát sugározták az emberek felé. Nem tündökölni akartak, hanem egyszerűen csak „ragyogtak, mint csillagok a világban”. (Fil 2,15)

Ára: 1.650,- Ft

 
A hitoktatók első lépései

A hitoktatók első lépései  
Kiadó:Don Bosco


Eleven és közvetlen módon szól a hitoktatókhoz: megalapozott „első lépés”, amely rávezet az alázatos, bizalomteljes és eredményes munkára.

Lelkes hitoktatókat nevel és megosztja a tapasztalatokat, melyek megfontolása elengedhetetlen a sikeres felkészüléshez. A több fajta hitoktatói kézikönyv mellett a maga nemében sok újat közöl a kezdő hitoktatókkal. Keresetlen szavakkal utal a felmerülő nehézségekre, amelyekre gyors és gyakorlati megoldást javasol. A hangvétel egyszerű és érthető. A grafikus ábrázolás egy-egy fejezetet szemléltető formában foglal össze.

A könyvet – tapasztalataik alapján – egy hitoktató csoport állította össze.

Ára: 700,- Ft

[  Oldal: 1 2 3  ]
Ajánlatunkból