Ajándéktárgyak nagy választékban: igés kerámia, póló, kereszt, játék, Biblia borító, jegyzettömb, kulcstartó, hűtőmágnes, toll, képeslap, könyvjelző

ÚJSÁG


Family magazin 2014/3

Family magazin 2014/3  
Harmat Kiadó


Legfrissebb számunkban az apaság témáját járjuk körül: Süveges Gergő elárulja, hogy szerinte miért érdemes apának lenni. Jól bevált ötleteket kapunk a fiúk neveléséhez, de a lányos édesapáknak is lesznek hasznos javaslataink… Szeverényi János lelkész nem csupán az életéről és a szolgálatairól mesél, hanem arról is, hogy bokros teendői mellett hogyan tanult meg időt szakítani a családjára.
Gyerekszoba rovatunkban bemutatunk egy különleges felvilágosító programot, a Ciklus-show-t. Interjút olvashatnak egy kiegyensúlyozott, boldog kerekes székes fiatal lánnyal, aki nem ismer akadályokat, valamint Washington, Oregon, Idaho állam tiszteletbeli főkonzuljával, Szablya Ilonával, akinek kalandos életútja felér egy időutazással. Végül azoknak is szolgálunk hasznos tanácsokkal, akik új munkahelyre készülnek, és épp a felvételi elbeszélgetésre várnak…

Ára: 750,- Ft

 
CikCakk magazin 2014/3

CikCakk magazin 2014/3  
Harmat Kiadó


Vigyázz rá! Ugye téged is figyelmeztettek már így, amikor egy értékes, törékeny tárgyat adtak a kezedbe? Isten is valami törékeny és értékes dolgot bízott ránk: az egész Földet, és mindet, ami rajta van. A CikCakk magazin májusi lapszámából azonban nem csak azt tudhatod meg, hogyan teremtett Isten a világot, hanem azt is hogyan vigyázz rá. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen különleges állatok élnek itthon, hogy melyek a Föld veszélyeztetett állatai, vagy éppen arra, hogy te milyen állathoz hasonlítasz a leginkább, akkor lapozd fel a májusi számot! Megtudhatod azt is, hogyan vigyázhatunk egymásra, s persze rengeteg játékkal is megismerhetsz.

Ára: 625,- Ft

 
Örömhír újság

Örömhír újság 
Vasárnapi Iskola Szövetség


„A ti mennyei Atyátok sem akarja, hogy elvesszen egy is e kicsinyek közül" (Máté 18,14).

A kéthavonta megjelenő evangéliumi gyermeklap célja, hogy a gyermekekkel – nekik érthető módon – megismertesse a Jézus Krisztusról szóló Örömhírt, és a gyermekek személyes kapcsolatba kerülhessenek a Megváltóval.

Kiknek készül ez a lap?

– 5–14 éves gyermekeknek, akik mai történetekből megismerhetnek bibliai igazságokat, segítséget kaphatnak egy-egy bibliai történet tanulmányozásához, és kipróbálhatják a barkács ötleteket.
– Szülőknek, mert az Örömhír segítségével családi áhítatot tarthatnak gyermekeikkel.
– Nagyszülőknek, mert az Örömhír segítségével megismertethetik unokáikkal Jézus Krisztust, a Megváltót.
– Óvónőknek, tanítóknak, akik tanítás közben felhasználhatják az Örömhírben közölt történeteket, ötleteket, és bátoríthatják a gyerekeket, hogy oldják meg a feladatokat és készítsék el a barkácsötleteket.
– Vasárnapi iskolai tanítóknak, mert az Örömhír rejtvényeit, érdekes feladatait segédanyagként használhatják tanításukban.
– Hitoktatóknak, mert segíti felkészülésüket.
– A Kárpát-medence összes gyermekének, hitoktatójának, mert erősíti az összetartozást, és az élet legszükségesebb dolgát, Jézus Krisztus megismerését segíti.

Ára: 350,- Ft

Ajánlatunkból